Philip de Koningh

mr. Philip de Koningh
mr. Philip de Koningh
Advocaat

Tel: +31 348-220310
E-mail: koningh@dekoningh-advocaten.nl
View Philip de Koningh's profile on LinkedIn

Philip is contract- en procesadvocaat voor ondernemers en ondernemingen, met nadruk op de automobiel- en financieringsbranche. Daarnaast is hij gespecialiseerd in ontslagsituaties, zowel voor werkgevers als voor werknemers.

Zijn motto: wees eerlijk naar je cliënt over de kansen op een goede afloop. Zijn cliënten waarderen niet alleen zijn scherpe juridische analyses, maar vooral ook zijn oprechte betrokkenheid en focus op de best mogelijke resultaten binnen de kortst mogelijke tijd.

Buiten dat u juridisch zeer goed werk heeft gedaan ben ik ook erg te spreken over uw/jullie aanpak. Ik vind dat de dienstverlening van uw kantoor verder gaat dan puur het juridische vlak. Het gaf mij wat vertrouwen terug en een rustpunt. Juist die menselijke benadering is net datgene wat je misschien eigenlijk helemaal niet verwacht, maar wel het verschil maakt in hoe ik/cliënten het ervaren.” zo schreef één van zijn cliënten onlangs.

Philip ‘blogt’ regelmatig en organiseert met zijn kantoorgenoten seminars en workshops over arbeidsrechtelijke ontwikkelingen.

Talen: Engels en Duits

In zijn vrije tijd houdt Philip van reizen, fotografie en skiën. Philip is skileraar en geeft les aan beginnende en gevorderde skiërs op de indoorbaan in Amersfoort.

.